Voorgerechten

  • Gepaneerde mosselen
    18.50
    Mescluwsalade van Jonagold en granaadappel, tartaarsaus
  • Ceviche van langoustine
    24
    Citrusvinaigrette met bloedappelsien en pamplemousse, kaviaar van zalmeitjes, broccolischeuten
  • Carpaccio van gegrilde aubergines
    17,50
    Gekleurde pepertjes, zoetzure vinaigrette, gegrilde sesam, ricotta met pijpajuin (veggie)
  • Huisgemarineerde gravlaxzalm
    21
    met Komalee gin, Mora Mora rum, verse kruiden, crème van avocado, vinaigrette op basis van honing uit Essenbeek
  • Plancha secreto 07 gedryaged rundsvlees van Belgische Ambacht
    20,50
    gedroogde tomaten in Siciliaanse olijfolie en lookbrood
  • Jamon nevadensis à la minute gesneden (Iberico)
    19,50
    toast van tomatensalsa (familiebedrijf in Zuid-Spanje, en dorp bij Trevélez in de provincie Granada in het hart van het Sierra natuurreseraat

Tussengerecht

  • Zeeuwse mosselen
    27
    Fregola Sarda, Iberico Chorizo (vers), Ricard en verse kruiden
  • Zelfgemaakte garnaalkroketten van handgepelde grijze garnalen
    24
    zachte aardappelpuree, gegrilde witloof en zeekraal
  • Pannetje black tiger gamba's
    23,50
    gepocheerde look, gember, spaanse kruiden
  • Huisgemaakte ravioli met gekapt van bij Daisy en René
    20,50
    met Italiaanse kazen, tijm, Sherry en waterkers, zeste van citroen
  • Verse tagliolini
    22
    met gemarineerde kerstomaat in de oven, truffel en Italiaanse burrata, siciliaanse olijfolie
  • Gemarineerde filet van kippendijen
    25
    tamarind, witte beukenzwam, radijsscheuten en caviaar van Tobiko Wasabi

Hoofdgerecht

  • Plancha secreto 07 gedryaged rundsvlees van Belgische Ambacht
    32
    gedroogde tomaten in Siciliaanse olijfolie en lookbrood
  • Jamon nevadensis à la minute gesneden (Iberico)
    28
    toast van tomatensalsa (familiebedrijf in Zuid-Spanje, en dorp bij Trevélez in de provincie Granada in het hart van het Sierra natuurreseraat
  • Plancha klaan zeine vlies
    29
    spitskool in de oven met gekookte paprika, gepofte kriel aardappel met rozemarijn, Italiaanse salsa verde
  • Verse spaghetti all 'uovo frutti di mare
    31.50
    (gambas, pulpo, mosselen), tomatensaus van coeur de boeuf, zwarte olijven
  • Verse rigatone met traag gegaard rundsschouder (12u)
    23,50
    everzwijn, beenmerg, verse kruiden en Siciliaanse olijfolie (Siciliaans familierecept!)

Dessert

  • Gegrilde watermeloen
    15
    Warme artisanale geitenkaas, Balsamicum en Munt
  • Huisgemaakte chocomousse
    14
    van belgische zwarte chocolade (75%), verse aardbeien
  • Rustique in de oven
    12,5
    met honing uit Essenbeek, gegrilde walnoten en warme toast
  • Sorbet van mango
    12
    met Zubrowka vodka en gedroogde mango
  • Siciliaanse café frappé met Baileys
    15
    recept tante Carmelina
  • Siciliaanse café frappé
    7
    recept tante Carmelina