De kaart

Mijn keuken is simpel, origineel, gedurfd en smaakvol. Ik volg geen strikte regels in de keuken: zolang
de combinatie van smaken goed zit en de verse producten volledig tot hun recht komen in de
gerechten, ben ik een tevreden kok.

Verwacht je niet aan een klassieke combinatie van aardappelen, vlees en groenten.

In Komalee probeer ik je uit te dagen iets nieuws te proeven.
Mijn doel is om je mee te nemen op een culinair avontuur.

We kiezen er bewust voor om met een beperkte kaart te werken zodat er steeds met verse
producten en seizoensgroenten gewerkt kan worden.

Ik verander graag geregeld van menu zodat ik mijn gasten kan verrassen met nieuwe combinaties.
Benieuwd? Kijk dan snel naar ons menu:

 

 

Suggesties:

Menu

Tartaar van bavette met stracciatella van
Bunatta & truffel, mesclun sla.

20,50 €

 Huisgemarineerde gravlax zalm met Komalee-gin, Mora Mora Rum, Verse kruiden, Crème van avocado, vinaigrette op basis van honing uit Essenbeek.

18,50 €

Witte Asperges, gekookt in groente bouillon met verse kruiden, Sesamvinaigrette
en croutons met olijfolie uit Sicilië.
(VEGGIE)

17 €

Witte Asperges met gravlax zalm

31.50 €

Verse mafaldine pasta met gemarineerde Italiaanse kerstomaat, tuinkruiden, truffel, verse parmezaan en Siciliaanse olijfolie.

(Veggie)
19.50 €

Burnata uit Italië met toast van pesto en warme Italiaanse tomaten met basilicum.

16 €

Jamon NEVADENSIS (IBERICO)
A la minute gesneden met toast van tomatensalsa op zijn Italiaans.

17.25 €

Pannetje zwarte tijger gamba’s, gepocheerde look & gember, spaanse kruiden, warm brood.

22 €

Huisgemaakte Ravioli met gehakt van bij Daisy en René,
crème van huisgemaakte pesto, bouillon en verse parmezaan met gegrilde pijnboompitten.

19,50 €

Gebakken pulpo met gerookte paprika,
venkel en gepelde punt paprika.

25 €

Verse Paccheri pasta met traag gegaarde rundschouders en everzwijn
(12 uur), beenmerg en verse huiskruiden. (Siciliaans familie recept)

22.50 €

 

Desserts

 

Huisgemaakte chocomousse van zwarte chocolade

sorbet van aardbeien en verse aardbeien met basilicum

  14 €

Crème brûlée met verse- rozemarijn en passievrucht

10 €

Rustique in de oven met honing uit essenbeek,

gegrilde walnoten en warme toast

12.50 €

Gegrilde pistachenoten

10

Rustique in de oven met honing uit essenbeek,

gegrilde walnoten en warme toast

12

Sorbet van limoen en citroen, "verse munten zubrowith vodka

11